Hoppa till huvudinnehållet

Om oss

Beos Bilservice –
Vi är en fullserviceverkstad i Uppsala som tar hand om alla bilar.

Välkommen till oss på BéOs

BéOs Bilservice är en bilverkstad som startades i Uppsala redan 1979 av Stefan Blomqvist och Kenneth Ohlsson, där namnet BéOs blev en kombination av bådas efternamn. Vi är en modern bilverkstad som besitter lång och gedigen kunskap och erfarenhet. Vi är måna om att hålla oss i framkant genom att löpande gå moderna och aktuella verkstadsutbildningar. Därmed säkerställer vi att våra servicetekniker har såväl uppdaterad kunskap som erfarenhet av alla typer av arbete och hantering av bilar. Hos oss kan du vara trygg med att få bästa möjliga service av din bil.

Vi är en fullserviceverkstad, vilket innebär att vi reparerar alla typer av bilar och dess olika problem. Därmed behöver du inte uppsöka olika bilverkstäder om du har flera bilar i hushållet, utan kan vända dig enbart till oss.

Mjuka värderingar betyder mycket för oss. Tillsammans ska vi hjälpa och pusha varandra till de bästa resultaten, medan vi även är måna om att ha roligt på jobbet. När vi själva trivs och känner att vi är uppdaterade i arbetet kan vi ge våra kunder det allra bästa bemötandet och ett professionellt resultat.

Kort sagt – Vi ska vara bilverkstaden du kan lita på i vått och tort.

Tveka inte att boka tid hos vår bilverkstad i Uppsala. Du får snabbt en offert via vårt kontaktformulär online, alternativet når du oss på telefon.

Telefon: 018-69 30 30
E-post: info@bilverkstaduppsala.se


Skicka en förfrågan eller
boka din tid hos oss.

Ring oss på telefon: 018-69 30 30 eller
skicka e-post på info@bilverkstaduppsala.se
eller använd formuläret nedan.

    * Obligatoriska uppgifter.